Navigation

Zazen Zomer dag
Puur Natuur ‘One Day Retreat’ in eigen land!

Op zaterdag 22 juni 2019, vieren wij de zomer en het leven.

Een intiem festival programma, dat volop ontspanning, rust, plezier, avontuur, warmte, liefde, inspiratie en verbinding geeft. Twee ervaren yogaleraren nemen je mee op reis in twee lange yoga-workshops.  Ervaar Saswitha Hatha Yoga met Marijke en Kundalini Yoga met Humita. Met haar Indiase roots en door haar passie zul je een onvergetelijke ervaring opdoen in de Kundalini stijl.

Dompel onder in een unieke yogasfeer op het Fort in de Haarlemmermeer. Volop genieten van verwondering en wat jou beweegt. Een duik in de Fortgracht. Kom de rust en verstilling ervaren in de natuur. Geïnspireerd zijn door in het gras te liggen en ruimte te ervaren. Overheerlijk Bio Vegetarisch lunchen en laat je masseren.

Het dagprogramma is compleet en kan door iedereen zelf worden ingevuld, maar lanterfanten en luieren met yogi tea mag ook. Het is een programma dat geen programma is omdat je zelf ter plekke kiest wat je wilt doen en

Ervaring is niet vereist. Nodig gerust andere liefhebbers uit.

€ 95,- all inclusive (met drankjes, een overheerlijke Bio Vegetarische lunch en afsluiting met hapje)

€ 85,- voor cursisten van Zazen (met drankjes, overheerlijk Bio Vegetarische lunch en afsluiting met hapje)

En er is zelfs een gereduceerd tarief van € 45,- voor cursisten of oud cursisten van Zazen die 60 jaar zijn of ouder. Voor niet cursisten is de prijs voor dit programma € 55,- Speciaal voor jullie is er een programma binnen het programma. Namelijk in de ochtend een yogales toegepast op de mogelijkheden, een overheerlijke Bio Vegetarische lunch en na de lunch een prachtige workshop met vilt. Deze workshop wordt begeleid door Jantine van RawElements. Er kan een mini- altaartje worden gemaakt of een mala ketting. Mooi voor jezelf of aan iemand te geven.

Wil je meedoen? Klik dan hierna op contact en meld je aan: Contact

Zazen 
Marijke Ohlenbusch

© 2017 - 2020 The Lakshmi Lifestyle | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore
This website uses cookies for proper functioning. Accept More information

To enter this shop you must be 18 years or older.